Adverteren | Samenwerken

Wil jij jouw merk onder de aandacht brengen op een van de meest snelgroeiende websites van de Benelux? Tipify staat vol met handige tips op het gebied van besparen, reizen, koken, gadgets en lifestyle speciaal voor jongvolwassenen.


Verschillende mogelijkheden

Draagt jouw merk, product of dienst bij aan een relaxed, eenvoudig en goedkoop leven? Valt deze ook nog eens binnen een van onze categorieën? Dan is Tipify de ideale plek om jouw doelgroep op een effectieve manier te bereiken. Adverteren op Tipify is op verschillende manieren mogelijk. Hieronder een overzicht van de verschillende adverteermogelijkheden.

 • Advertorial
  In samenwerking met onze schrijvers en vormgevers zorgen we ervoor dat er een pakkend artikel wordt geschreven waarin jouw merk, product of dienst in een goed daglicht komt te staan.
 • Banners
  Ook staan wij ervoor open om banners op onze website te plaatsen. Deze kunnen geplaatst worden op de homepagina, of op de gewenste categoriepagina.
 • Win-actie
  Met een win-actie kun je op een effectieve manier een groot publiek bereiken. Met name door middel van onze social media pagina’s (+- 30k volgers), kan het bereik aanzienlijk oplopen.
 • Meer mogelijkheden
  Heb je een ander voorstel? Neem dan zeker contact met ons op. De mogelijkheden zijn oneindig en we staan altijd open voor leuke samenwerkingen!

Positieve content

Exclusieve tips

Oneindige mogelijkheden