langer-vrijen-tipify

Langer vrijen als man: 4 effectieve tips!

Het is een onzekerheid van veel mannen: het ontbreken van zelfbeheersing tijdens het vrijen, waardoor het spektakel binnen enkele minuten alweer gedaan is. Dat is zeker niet raar, aangezien het bij heel veel mannen voorkomt, maar het liefst zie je het natuurlijk anders als man. Voor de vrouw is er immers ook maar weinig aan als de spanning er na drie minuten al af is. Gelukkig weten wij een aantal tips waardoor jij het langer vol kunt houden dan drie minuten. Lees dit artikel dus goed door, zodat je de volgende keer een goede indruk maakt tijdens de vrijpartij.

Focus op de vrouw

De meeste vrouwen hebben clitorale stimulatie nodig om klaar te kunnen komen. Richt je dus vooral ook op haar orgasme. Op die manier hoef je dus even niet bezig te zijn met je eigen orgasme. Een win-win situatie zou je kunnen zeggen dus!

Oefenen

Het is heel goed mogelijk om in je eentje te oefenen op het uitstellen van het hoogtepunt. Door tijdens masturbatie te stoppen met aftrekken vlak voor dat hoogtepunt, kun je jezelf trainen om je orgasme uit te stellen. Door dat regelmatig te trainen, zul je merken dat het tijdens de seks ook steeds vaker lukt om het moment uit te stellen. Wat ook kan helpen is om een uur of twee voor de seks jezelf nog af te trekken. Op die manier neem je alvast wat spanning weg en houd je het waarschijnlijk langer vol.

Priligy

Zoals al genoemd is, hebben veel mannen last van een vroegtijdig orgasme. Daarvoor bestaan gelukkig tegenwoordig medicijnen. Je kunt bijvoorbeeld Priligy kopen bij de apotheek bij je in de buurt of online. Dit medicijn helpt om de communicatie tussen zenuwcellen te verbeteren. Dat zorgt ervoor dat het orgasme en de zaadlozing langer kan worden uitgesteld. Wel is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken:

– Neem Priligy met voldoende water ongeveer 2 uur voor het vrijen.

– Neem Priligy maximaal een keer per dag in.

– Rijd geen auto meer na het innemen van Priligy, aangezien het in zeldzame gevallen kan leiden tot flauwvallen.

– Gebruik Priligy ook zeker niet in combinatie met drugs of alcohol.

Wissel van standje

Elke keer dat je van standje wisselt, zet je het orgasme op een kortstondige pauze. Ga niet als een idioot tekeer, maar ga voor een ander standje als je voelt dat het hoogtepunt nadert. Het is in dat geval slim om doggystyle te vermijden, aangezien dat vaak diepe en snelle penetratie betekent. Als je het hoogtepunt wil uitstellen, is dat misschien niet het meest handige standje. Laat je partner bijvoorbeeld een keer bovenop, zodat zij het ritme kan bepalen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.