Soms zou je willen dat het leven real life Photoshop was. Een zorgeloze wereld waarin gladde benen én een zijdezachte bikinilijn het straatbeeld sieren. Nou ja, het strand dan. Of de slaapkamer. Het is ieders wens, maar hoe bereik je dit het beste?

Ken je die mop van die haartjes die weggingen?…..Tja, die gingen niet. Elke keer weer hoop je tegen beter weten in dat de haartjes (wat langer) wegblijven na jouw ontharingssessie. In de verzameling: scheergel, scheermousse, scheercrème, scheerschuim. Jouw badkamerkastje staat overvol. Maar, het enige wat jij hieraan overhoudt zijn ingegroeide haartjes, rode bultjes en stoppeltjes. Geen wonder wanneer je blijft scheren met een oud mesje en je niet aan nazorg doet. De eerste stap? Hang je botte scheermesjes aan de wilgen!


Magische beproeving

‘Photoshoppen’ doen we de laatste jaren massaal door laser ontharen. Makkelijk, pijnloos én efficiënt. De haartjes worden steeds minder zichtbaar, totdat ze (permanent) verdwijnen. Een droom! ‘Majorlazeren’ is een projectje waar je bij Lasercentrum Biltstraat zes tot acht behandelingen voor nodig hebt, met een tussenpauze van zes weken. Het resultaat is magisch, maar voor de ietwat ongeduldige mens een lichte beproeving – je mag tijdelijk niet in de zon en tussendoor dien je je haartjes met rust te laten. 


Pijnvrij van je haartjes af

Pijnloos af van je ongewenste haartjes klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Waar we het vroeger met waxen en scheren moesten doen – niet geheel pijnvrij – is het nu mogelijk om zonder pijn je haartjes te verwijderen. Want van een laserontharing voel je praktisch niets. Het gevoel is te vergelijken met een lichte speldenprik. En omdat de laser het haarzakje vernietigt, ben je er nog eens zeker van dat de haartjes niet meer terugkomen. Een ideale wereld bestaat dus toch!

Meer van dit soort tips? Neem dan een kijkje bij onze leeftips!