smartphone-langer-mee-tips-tipify

Sim only: steeds meer mensen kiezen hiervoor

Steeds meer mensen kiezen voor een sim only abonnement. Een sim only abonnement is dan ook goedkoper dan een abonnement waarbij je gelijktijdig een nieuwe telefoon aanschaft. Je betaalt dan namelijk steeds een deel af voor je telefoon tijdens de totale duur van je abonnement. Omdat smartphones beter zijn dan enkele jaren geleden en daardoor een paar jaar mee kunnen gaan, kiezen steeds meer mensen ervoor om hun telefoon langer te gebruiken. Smartphones kunnen erg duur zijn, om die reden wordt steeds vaker gekozen om een tweedehands smartphone te kopen. Tweedehands smartphones zijn simlockvrij en daarbij kan dan een sim only abonnement worden gebruikt. In sommige gevallen betalen mensen een nieuwe smartphone liever in één keer zodat ze maandelijks minder kosten hebben en geen BKR-registratie krijgen.

Waarom wordt steeds vaker voor een sim only abonnement gekozen?


Er zijn meerdere redenen waarom mensen vaker voor een sim only abonnement kiezen:

·        Een sim only abonnement is goedkoper, maar heeft wel dezelfde voordelen als een ander telefoonabonnement. Daarbij zijn ook dezelfde bundels beschikbaar.

·        Smartphones gaan langer mee en kunnen dus ook langer gebruikt worden. Het is dan ook een stuk goedkoper om je smartphone langer te gebruiken en als je abonnement is afgelopen een sim only abonnement af te sluiten. Mocht je smartphone kapot gaan dan kun je eventueel een sim only abonnement omzetten naar een abonnement waarbij je een nieuwe telefoon aanschaft.

·        Wanneer een smartphone tijdens de looptijd van een abonnement met toestel kapot gaat, betaal je toch, tijdens de hele looptijd die je nog moet gaan, voor die telefoon.

·        Steeds meer kinderen hebben een smartphone en daarvoor wordt ook vaak een (goedkoop) sim only abonnement met onbeperkt bellen afgesloten. Zo zijn ze altijd goed bereikbaar.

Sim only kaarten zijn verkrijgbaar met abonnement en met prepaid tegoed


Sim-only-kaarten zijn verkrijgbaar met abonnement of met een prepaid-tegoed. Bij een prepaid sim only kaart koop je voor een bepaald bedrag belminuten, sms’jes en MB’s. Wanneer deze op zijn moet je opnieuw tegoed kopen. Wanneer je een abonnement afsluit krijg je voor een vooraf vastgesteld bedrag een bepaalde bundel die bestaat uit een vast aantal belminuten, sms’jes en MB’s. Ga je hierover heen dan betaal je extra. Bij een sim only abonnement kun je zelf je bundel samenstellen. Bijvoorbeeld een sim only onbeperkt bellen abonnement van Simyo waarbij je onbeperkt kunt bellen vanuit Nederland naar elk Nederlands nummer. 

Sim only onbeperkt bellen ook verkrijgbaar met MB’s


Wanneer je kiest voor sim only onbeperkt bellen betaal je maar € 7,- en kun je ook nog eens onbeperkt sms’en. Wil je ook MB’s om te kunnen internetten of appen dan kun je daarvoor je eigen bundel kiezen van 1 tot 20 GB. Een ander voordeel is dat je maandelijks je bundel kunt bijstellen. Dat betekent dat je maandelijks kunt kiezen voor een hogere bundel, maar ook je bundel naar beneden bij kunt stellen. Dat doe je eenvoudig in de mijn Simyo app.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.