originele-flirttips-tipify-1

Versieren als een pro: 4 originele flirttips die wel werken!

Je kent ze wel; openingszinnen waar je eerder ongemakkelijk van wordt dan dat ze daadwerkelijk het ijs breken. Eigenlijk helpen ze je helemaal niet verder, en daarom raden we je ook niet aan om alles over te laten aan zo’n zin. Met de volgende tips kun jij misschien iets veranderen aan de manier waarop jij flirt met potentiële nieuwe partners!

#1. Lichaamstaal is key

De manier waarop jij overkomt wordt voor een groot deel bepaald door hoe jij je presenteert;  je lichaamstaal is erg belangrijk. Een eerste indruk is echt belangrijk, dus je kunt misschien proberen om jouw houding een klein beetje te verbeteren! Zorg er dus voor dat je rechtop staat en dat je bijvoorbeeld je armen niet constant over elkaar of in je zakken hebt. Beweeg met je armen; dat geeft aan dat je openstaat voor wat erom je heen gebeurt. Onderzoek heeft ook uitgewezen dat mensen het fijn vinden als mensen hun lichaamstaal ‘nadoen’. Denk bijvoorbeeld aan het nemen van een slokje als degene met wie je praat ook een slokje neemt. Houd het natuurlijk wel subtiel!


#2. Maak oogcontact

Als je iemand interessant vindt, kun je je zaak ernstig helpen door oogcontact te maken met degene met wie je praat. Ook hier geldt natuurlijk weer dat je niet te overdreven moet doen; ga dus niet een staarwedstrijd aan, maar om de zoveel tijd kun je elkaar echt wel even indringend in de ogen aankijken.

originele-flirttips-tipify-3

Lees ook: Sexting als een pro: 7 tips!


#3. Geef complimenten, maar wees ook een beetje hard to het

Oké, misschien is dit een beetje paradoxaal, maar de juiste verhouding tussen het geven van complimenten en terughoudend zijn is erg belangrijk tijdens het flirten. Je wilt dat de ander zich fijn en gewaardeerd voelt, maar je wilt ook niet te ‘wanhopig’ overkomen. De juiste verhouding vinden is natuurlijk moeilijk, dus probeer gewoon wat uit! Iedereen vindt het leuk om op zijn tij een complimentje te krijgen.


#4. Raak de ander soms aan

Een aanraking op zijn tijd kan er echt voor zorgen dat de ‘vonk’ overslaat. Zie dit niet als een aanmoediging om iemand constant te knuffelen of schouderklopjes te geven, maar een kleine aanraking van de arm, middel of de schouder van je gesprekspartner kan echt het verschil maken. Wees niet te snel met deze aanrakingen, want het kan ook als ‘geforceerd’ overkomen, en dat wil je natuurlijk absoluut niet hebben!

originele-flirttips-tipify-2

Wat zijn jouw flirttips? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.