Onze Tippers

Tipify.nl begon ooit als een persoonlijk project van oprichter en eindredacteur Jaro. Inmiddels is het platform dusdanig gegroeid en schrijven er wekelijks meerdere bloggers voor de website.  Zonder deze tippers zou Tipify niet zo veelzijdig en uniek zijn. Hieronder een overzicht van alle tippers die op constante basis een bijdrage leveren aan Tipify.nl

Jaro

Jaro reist samen met zijn vrouw en hun hondje de wereld rond en is werkzaam als freelance schrijver en online marketeer. Daarnaast is hij oprichter én eindredacteur van Tipify.nl. Alle tips van Jaro vind je hier.

Michelle

Michelle, 28 jaar is freelance tekstschrijver en maakt op dit moment met haar gezinnetje een reis om de wereld. Reizen, schrijven en fotograferen zijn de drie grote passies van haar die ze mooi kan combineren tijdens haar wereldreis. Alle tips van Michelle vind je hier.

Floris

Floris is een Groningse student die al jarenlang actief is als blogschrijver. Hij houdt van Nederlandse hiphop en Feyenoord. Voor de rest geniet hij van een mooi feestje op zijn tijd, zoals iedereen! Alle tips van Floris vind je hier.

Miriam

Alle tips van Miriam vind je hier.

Tipper worden?

Wij zijn altijd opzoek naar creatieve bloggers om ons team te versterken! Heb jij een vlotte pen en val jij binnen onze doelgroep? Stuur ons dan een berichtje en wie weet maak jij binnenkort ook deel uit van ons gezellige team!