online-cadeau-bonnen-tipify

Online feliciteren, sterkte wensen of bedanken: Dit zijn de leukste online cadeau bonnen!

Op zoek naar een cadeau om te feliciteren, te bedanken of sterkte te wensen ? Vind hier de leukste ideeën voor online cadeau bonnen. Een online cadeaubon is leuk te krijgen. Het is bovendien handig, maar vooral leuk om te geven! We zitten allemaal bijna 24 uur per dag online. Het is dus helemaal niet zo’n gek idee om online ook een cadeautje voor iemand uit te zoeken. Hier vind je de mogelijkheden op een rij.

De online cadeau bon: een persoonlijk en veelzijdig cadeau

Een online cadeaubon is namelijk een persoonlijk cadeau geworden. Lang, lang geleden voor het digitale tijdperk had je alleen de standaard cadeaubonnen: de slijtersbon, de boeken/cd(wat waren dat ook alweer) bon of de vvv-bon. Leuk natuurlijk, maar een redelijk standaard cadeau als je iemand niet goed kent. Vandaag de dag vind je online de leukste cadeaubonnen waarmee je iemand op persoonlijke wijze kunt feliciteren, bedanken of sterkte wensen. Tegelijkertijd zijn de mogelijkheden om iemand een cadeau te geven dat hij of zij zelf kan kiezen veelzijdig.

De cadeaubon online te koop en online te besteden

Het wereld wijde web is meer en meer een wereld op zich waar je heel veel kunt beleven en aanschaffen. Daarom zijn er ook heel veel online te bestellen cadeaubonnen die je online ook weer kunt besteden.

De aloude boekenbon in een digitaal jasje: de online boekencadeaubon

De goede oude boekenbon is zeker niet verdwenen, maar alleen maar leuker geworden. Inmiddels is de bon niet meer van papier, maar misschien nog wel handiger om te krijgen of cadeau te doen. Want met een online boekenbon geef je een e-boekenbon kado. E-boeken zijn handig. Zou je vroeger een hele extra koffer nodig hebben voor al je boeken, nu neem je makkelijke een stapel mee als e-boek in een tablet of e-reader.

Google playcard of i store card

Een cadeaubon om online games of apps te kopen is leuk en handig. Met een Google play card of een i store cadeaubon kan iemand zelf nieuwe onderdelen voor een spel kopen of een betaalde app downloaden. Dit is bijvoorbeeld voor een app met een cursus Spaans voor iemand die naar Spanje op vakantie gaat.

Voor de gamefreaks

Wil je het wat persoonlijker maken, dan kun je ook online iets kopen voor een specifiek spel waarvan je weet dat degene dat fanatiek speelt. Zoals bijvoorbeeld minecoins voor iemand die helemaal in Minecraft leeft of robux voor kind wat graag Roblox speelt.

Netflix abonnement

Ook al hebben veel huishoudens al een abonnement, een Netflix cadeau kaart is nog steeds een leuk cadeau. Het kan een mooi cadeau zijn voor iemand die bijvoorbeeld voor het eerst op zichzelf gaat wonen. Het is een mooi gebaar voor die vriend of vriendin waarvan je weet dat degene na een pijnlijke break-up slapeloze nachten heeft. Of het een prettige afleiding voor iemand die een tijd in een ziekenhuis moet blijven of lang in bed moet verblijven. Met een fijne serie om te kijken kun je soms een beetje de tijd en pijn vergeten.

Online cadeaubonnen bestellen om real-live te besteden

Naast cadeaubonnen die je online koopt en besteed, kun je ook online heel veel leuke cadeau bonnen vinden om buiten de deur te besteden. Dit is een leuk idee als je weet dat iemand een huwelijksreis gaat maken naar een stad of resort. Of voor iemand die op reis gaat om zijn of haar net behaalde pensioen iets leuks geven. Als je de eindbestemming weet, kun je makkelijk online iets voor hun daar ter plekke regelen bijvoorbeeld een spabehandeling of tickets voor een theatershow.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.